Over ons

wintersport.com biedt een selectie aan van de mooiste gebieden en de beste accommodaties ter wereld. Elke week zul je er nieuwe aanbiedingen terugvinden.

Zowel voor de accommodatie, skipas als materiaal bieden we steeds de beste prijzen aan die vaak tot 40% onder de publieksprijs zit.

Het betalingssysteem is uitermate flexibel en op maat gemaakt van wintersporters waarbij iedereen zijn of haar deel kan betalen.

Ons verhaal

Wintersport.com werd opgericht door Charles Van den Bossche, Simon Vandeweghe, Mathieu Botta en Miguel Perez.
Alle vier zijn ze gepassioneerd door wintersport en organiseren ze reeds verschillende jaren wintersportreizen binnen Europa.
Het team werkt met 15 wintersport experts vanuit Brussel en heeft jaarlijks meer dan 20.000 bookings van wintersporters.
Het customer support team staat 7 dagen op 7 ter beschikking en biedt zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen.

Waarom reizen met wintersport.com?

Als gepassioneerde wintersporters is het onze missie om zoveel mogelijk prachtige domeinen en een zo groot mogelijk aantal mooie accommodaties van over heel de wereld op een zo eenvoudig mogelijke manier bij de mensen te brengen.
De wintersportreizen op het platform zullen dan ook ontzettend variëren. Van een eenvoudige skichalet in de Franse Alpen tot een ski-expeditie in Groenland. De focus zal echter altijd liggen op de wintersport, waarbij we ook zoveel mogelijk informatie zullen aanbieden over het skidorp, het gebied en de accommodatie.

Ondek ons aanbod

Neem snel een kijkje op ons aanbod!

Bekijk ons aanbod

There's no mountain high enough!