Over ons

Wintersport.com is een gespecialiseerd boekingsplatform voor skireizen gemaakt door de oprichters van Route du Soleil i.s.m. Sportsdhiver.com.

Reeds meer dan 10 jaar bieden wij skireizen aan onder meerdere succesvolle concepten: Snowbreak, Hoogtestage, Snowbeats, Sportsdhiver.be,..

Wintersport.com is ontworpen op maat van de sportieve wintersporter die op zoek is naar een top skigebied en een modern logement op basis van appartementen, gelegen vlakbij de piste, zonder veel onnodige toeters en bellen.

Het platform is speciaal ontwikkeld voor vriendengroepen die samen op skireis gaan, een appartement delen, maar waarbij iedereen toch zijn eigen deel kan betalen.

Vind je toch nog een lagere prijs terug, dan passen we die zo snel mogelijk aan en krijg je het verschil terugbetaald. Lees hiervoor onze algemene voorwaarden.

Ons winteraanbod 2019

Voor seizoen 2019 bieden we een selectie aan van skireizen naar de vijf bekendste skigebieden in de Franse Alpen: Paradiski, Les Portes du Soleil, Les 3 Vallées, Espace Killy & Le Grand Domaine. 

De accommodaties zijn telkens nauwkeurig geselecteerd voor de sportieve reiziger die een uiterst scherpe prijs/kwaliteitsverhouding wenst: nieuwe, moderne residenties, gelegen vlakbij de piste.

Op al onze bestemmingen is er nederlandstalige begeleiding aanwezig die ervoor moet zorgen dat je verblijf vlekkeloos verloopt.

Bij de meeste van onze reizen kan je ook kiezen voor busvervoer vanuit België.

Waarom boeken bij Wintersport.com?

  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding
  • 5 Top Skigebieden
  • Nederlandstalige begeleiding
  • Busvervoer uit België
  • Moderne Accommodatie, vlakbij de piste