Over ons

Wintersport.com is dé Belgische specialist in het organiseren van wintersportreizen naar verschillende skigebieden.

Al meer dan 10 jaar bieden wij skireizen aan onder meerdere succesvolle concepten: Snowbreak, Hoogtestage, Snowbeats, Sportsdhiver.be, Snowbite, Proride, …

Wintersport.com is ontworpen op maat van de sportieve winterreiziger die op zoek is naar een top skigebied en een modern logement, vlak bij de piste gelegen, zonder veel onnodige toeters en bellen.

Er is een ruime keuze van verschillende skigebieden en de accommodaties variëren van comfortabel tot heel luxueus. We proberen genoeg aanbod te hebben zonder dat de wintersporter het bos door de bomen niet meer ziet.

Heel belangrijk is dat we steeds de laagste prijs willen garanderen op het volledige pakket.

Vind je toch nog een lagere prijs terug (via éénder welk platform), dan passen we die zo snel mogelijk aan en krijg je het verschil terugbetaald.

Ons winteraanbod 2021

Voor het seizoen 2020/2021 leggen we een focus op enkele van de mooiste skigebieden ter wereld. Paradiski (La Plagne en Les Arcs), Les Portes du Soleil (Avoriaz), Les 3 Vallées (Val Thorens en Les Menuires), Espace Killy (Tignes) & Le Grand Domaine (Alpe d'Huez).  

Deze worden aangevuld met enkele pareltjes in een klein aantal andere skigebieden.

De accommodaties zijn telkens nauwkeurig geselecteerd voor de sportieve reiziger die een uiterst scherpe prijs-kwaliteitsverhouding wenst: Goeie residenties gelegen vlak bij de piste.

Op al onze bestemmingen is een Nederlandstalige persoon aanwezig als aanspreekpunt. Hij/zij zorgt ervoor dat jouw reis vlekkeloos verloopt.

Bij de meeste van onze reizen kun je ook kiezen voor busvervoer vanuit België.

Waarom boeken bij Wintersport.com?

  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Enkel topskigebieden
  • Nederlandstalige begeleiding
  • Busvervoer uit België
  • Moderne accommodatie, vlak bij de piste
  • Laagste prijsgarantie