Les 3 Vallées · 607 km pistes; 4-15 pers
Les Ménuires - CGH Résidences & Spas les Chalets du Soleil
 
Sold out

Dit aanbod is een zeldzame parel voor de vriendengroepen die gek zijn van skiën en toch wel wat luxe gewend zijn. De chalets du soleils van CGH bieden een rechtstreekse toegang tot het grootste skigebied ter wereld. Hier zijn de appartementen bij de grootste van het volledige dorp van Les Menuires. Je betaalt misschien iets meer dan in de standaard appartementen, maar je krijgt ook veel meer comfort terug. 

Die accomodatie

In de residentie van Les Chalets du Soleil heb je de keuze tussen twee verschillende stijlen. De authentieke savoyarde stijl die heel klassiek aandoet, of de modernere appartementen die strak zijn qua inrichting. Hieronder zul je je keuze kunnen maken, alsook foto's zien van beide soorten appartementen. 

Les chalets contemporains

De Chalets du Soleil Contemporains zijn 4* appartementen en een mix van chique en warm met eigentijdse meubels en trendy decoratie.Deze appartementen hebben een hamam en saunadiensten waarvan u kunt genieten na een geweldige dag skiën.

Gelegen op de hoogten van Les Menuires, midden op de hellingen, geniet Chalets du Soleil van een bevoorrecht uitzicht op de berg. Je slaapt in één van de gezelligste wijken van Les Menuires (Reberty), vanwege de prachtige omgeving, maar ook de gemakkelijke toegang tot restaurants, skischolen, liften en entertainment.

Les Chalets authentiques

Les chalets authentiques zijn traditionele chalets in de Savoyarde stijl met een warme en houtachtige inrichting. Je vindt er alles terug wat je verlangt op skireis en er is zelfs een open haard waar je gezellige namiddagen en avonden kunt spenderen. 

Het dorp

Waarschijnlijk is Les Menuires het meest efficiënte dorp van de Alpen. Er zijn weinig gebieden waar alle winkels, restaurants, en alles wat je nodig hebt zo compact en dicht bij elkaar zijn gebouwd. Na een dag lang skiën hoef je amper te lopen om een biertje te drinken, boodschappen te doen, een restaurant te vinden of je ski's laten slijpen.

Makkelijk: de skibus!

We bieden de mogelijkheid om met de bus uit België naar les Ménuires te gaan (€95 p.p. extra). Je wordt op vrijdagavond opgepikt door onze skibus in Gent, Antwerpen of Leuven en komt de volgende dag (zaterdag) tegen de middag aan in het skidorp.


Bij aankomst krijg je de nodige informatie, kan je je bagage veilig stockeren, het dorp al even verkennen, je skimateriaal oppikken (indien je dit wenst te huren) en omstreeks 16/17h inchecken aan de receptie. De bus keert terug op zaterdagavond en is op zondagochtend terug in het land.


De exacte vertrekuren en locaties worden 2 weken voor vertrek meegedeeld per mail.

De locatie

Reberty 2000 is een van de meest populaire gebieden in Les Menuires, vanwege de beschermde omgeving, maar ook vanwege de gemakkelijke toegang tot restaurants, skischolen, skiliften en entertainment.

Les 3 Vallées

3200
max. hoogte
335
skipistes
607 km
pistes
169
skiliften

Als allergrootste skigebied ter wereld imponeert Les Trois Vallées met indrukwekkende cijfers. De pistes in dit gebied liggen verspreid over tien afzonderlijke dorpen, die je elk charmeren met hun eigenheid. Het omvangrijke gebied strekt zich uit over drie valleien en is daarmee ideaal voor onverzadigbare kilometervreters! Je kan kiezen uit afdalingen in de ruige vallei van Val Thorens-Les Menuires, het aantrekkelijke Méribel en de authentieke vallei van La Tania en Courchevel.

Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Ski pack - Economy, incl. boots +79,00 €
Ski pack - Discovery, incl. boots +99,00 €
Ski pack - Sensation, incl. boots +119,00 €
Ski pack - Excellence, incl. boots +149,00 €
Snowboard pack - Discovery, incl. boots +89,00 €
Snowboard pack - Sensation, incl. boots +109,00 €
Enkel ski's - Economy, zonder boots +59,00 €
Enkel ski's - Discovery, zonder boots +79,00 €
Enkel ski's - Sensation, zonder boots +99,00 €
Enkel ski's - Excellence, zonder boots +129,00 €
Enkel snowboard - Discovery, zonder boots +69,00 €
Enkel snowboard - Sensation, zonder boots +89,00 €
Geen materiaal +0,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgende skipas inbegrepen: Les Ménuires/Saint Martin (6 dagen). De normale prijs die je betaalt aan het loket voor deze skipas is 255,00 €. Je kan desgewenst bij boeking deze skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag. Een 8-daagse skipas is geldig van zaterdag t.e.m. zaterdag, een 7-daagse van zondag t.e.m. zaterdag en een 6-daagse van zondag t.e.m. vrijdag. Voor short ski's vind je de exacte periode tussen haakjes terug.

Les Ménuires/Saint Martin (6 dagen), 160 km piste inbegrepen
Les Ménuires/Saint Martin (7 dagen), 160 km piste +32,80 €
Les Ménuires/Saint Martin (8 dagen), 160 km piste +65,60 €
3 Vallées (6 dagen), 600 km piste +46,00 €
3 Vallées (7 dagen), 600 km piste +85,00 €
3 Vallées (8 dagen), 600 km piste +124,00 €
Waarborg

Een waarborg van 400 euro per appartement dient betaald te worden bij aankomst aan de receptie (enkel mogelijk met kredietkaart). U ontvangt uw gehele borg terug bij het uitchecken, mits er geen schade is toegebracht aan de accommodatie.

Linnen en handdoeken

beddengoed en handdoeken inclusief

Toeristentaks
  • 2,30 euro per persoon per nacht
  • Gratis onder de 18 jaar
  • Ter plekke te betalen


Bus

We bieden de mogelijkheid aan om de bus H/T te nemen vanuit België (voor 95 € pp). Je kan door onze bus opgepikt worden in Gent, Antwerpen of Leuven op vrijdagavond. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je ten laatste 2 weken voor afreis per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kan je de bagage veilig stockeren en enkele uren later inchecken bij de receptie (rond 16/17u). De terugbus is voorzien op zaterdag in de vooravond met geschatte aankomst in België de zondagvoormiddag

Verzekering

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken. We werken samen met Allianz, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een bijstandsverzekering zonder of met annulatieverzekering.


- Voorwaarden reisbijstand: https://travelbase.eu/reisbijstandsverzekering.pdf
- Voorwaarden annulering: https://travelbase.eu/annulatievoorwaarden.pdf 

Foodbox

In de bergen is het altijd een heel stuk duurder dan bij ons om je inkopen te doen. De lokale “foodpacks” zijn helaas qua kwaliteit niet altijd even goed. Daarom stelden we met wintersport.com onze eigen Foodbox samen die je voor €45 kunt krijgen bij aankomst in het skistation. Hiervoor krijg je 6 lekkere maaltijden die met liefde bereid zijn. De precieze maaltijden vind je terug via deze link: 

www.aantafel.be