Les Portes du Soleil · 580 km pistes; 2-20 pers
Avoriaz - Saskia Falaise
 
Sold out

Avoriaz is ongetwijfeld één van de meest tot de verbeelding sprekende skibestemmingen ter wereld. Je vindt er niet alleen het grootste gebied terug uit de Alpen, maar er is op en naast de piste ook heel veel te beleven. We selecteerden een centraal gelegen residentie van P&V: Saskia Falaise. Comfortabele appartementen met balkon.

De accommodatie

De 3* appartementen van de residentie Saskia Falaise liggen vlakbij de piste en zijn allen zeer comfortabel ingericht. Je vindt er appartement van 4 tot 6 personen. Elk appartement heeft een eigen balkon dat je zicht geeft op de omringende pistes. Alles ligt binnen handbereik. 


Je bent meteen op de piste en op slechts enkele minuutjes wandelen zit je in het bruisende centrum.

Het dorp

Avoriaz wordt door velen beschouwd als misschien wel het mooiste Alpendorpje van Frankrijk. Als één van de enige is het volledig autovrij. Je verplaatsen doe je dus te voet of met paard en kar


In het centrum vind je tal van bruisend bars, cafés en discotheken die tot in de vroeg uurtjes open zijn, en ook op de piste is er steeds heel wat ambiance. 


Avoriaz heeft ook nog eens het grootste subtropisch zwemparadijs van de Alpen waar je een hele week kunt zwemmen: Aquariaz.

Makkelijk: de skibus!

We bieden de mogelijkheid om met de bus uit België naar Avoriaz te gaan (€95 p.p. extra). Je wordt op vrijdagavond opgepikt door onze skibus in Gent, Antwerpen of Leuven en komt de volgende dag (zaterdag) tegen de middag aan in het skidorp.
Bij aankomst krijg je de nodige informatie, kan je je bagage veilig stockeren, het dorp al even verkennen, je skimateriaal oppikken (indien je dit wenst te huren) en omstreeks 16/17h inchecken aan de receptie. De bus keert terug op zaterdagavond en is op zondagochtend terug in het land.
De exacte vertrekuren en locaties worden 2 weken voor vertrek meegedeeld per mail.

De locatie

  • Ski in / ski out
  • Vlakbij het centrum (te voet of met de paardenkoets!)
  • Dichtbij bars en uitgaansgelegenheden
  • Op enkele minuutjes wandelen van het grootste subtropisch zwembad van de Alpen
  • Supermarkten in de nabijheid

Les Portes du Soleil

2254
max. hoogte
580 km
pistes
148
skiliften

Avoriaz maakt deel uit van Les Portes du Soleil en is het grootste skigebied ter wereld. Je vindt er brede boulevards van blauwe pistes die perfect zijn voor beginners, maar ook enkele van de meest uitdagende pistes uit de Alpen. Het is ook een gebied waar je op slechts enkele uren tijd in 3 verschillende landen kunt skiën. 

Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Ski pack - Economy, incl. boots +79,00 €
Ski pack - Discovery, incl. boots +99,00 €
Ski pack - Sensation, incl. boots +119,00 €
Ski pack - Excellence, incl. boots +149,00 €
Snowboard pack - Discovery, incl. boots +89,00 €
Snowboard pack - Sensation, incl. boots +109,00 €
Enkel ski's - Economy, zonder boots +59,00 €
Enkel ski's - Discovery, zonder boots +79,00 €
Enkel ski's - Sensation, zonder boots +99,00 €
Enkel ski's - Excellence, zonder boots +129,00 €
Enkel snowboard - Discovery, zonder boots +69,00 €
Enkel snowboard - Sensation, zonder boots +89,00 €
Geen materiaal +0,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgende skipas inbegrepen: Avoriaz (6 dagen). De normale prijs die je betaalt aan het loket voor deze skipas is 210,00 €. Je kan desgewenst bij boeking deze skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag. Een 8-daagse skipas is geldig van zaterdag t.e.m. zaterdag, een 7-daagse van zondag t.e.m. zaterdag en een 6-daagse van zondag t.e.m. vrijdag. Voor short ski's vind je de exacte periode tussen haakjes terug.

Avoriaz (6 dagen), 76 km piste inbegrepen
Les Portes du Soleil (6 dagen), 650 km piste +46 €
Les Portes du Soleil (7 dagen), 650 km piste +84 €
Les Portes du Soleil (8 dagen), 650 km piste +123 €
Waarborg

Een waarborg van 100 euro per persoon dient betaald te worden bij aankomst aan de receptie (enkel mogelijk met kredietkaart). U ontvangt uw gehele borg terug bij het uitchecken, mits er geen schade is toegebracht aan de accommodatie.

Linnen en handdoeken

Bedlinnen en badhanddoeken zijn inbegrepen in de reservatie.

Toeristentaks
  • 1,50 euro per persoon per nacht
  • Ter plekke te betalen
Bus

We bieden de mogelijkheid aan om de bus H/T te nemen vanuit België (voor 95 € pp). Je kan door onze bus opgepikt worden in Gent, Antwerpen of Leuven op vrijdagavond. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je ten laatste 2 weken voor afreis per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kan je de bagage veilig stockeren en enkele uren later inchecken bij de receptie (rond 16/17u). De terugbus is voorzien op zaterdag in de vooravond met geschatte aankomst in België de zondagvoormiddag

Verzekering

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken. We werken samen met Allianz, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een bijstandsverzekering zonder of met annulatieverzekering.


- Voorwaarden reisbijstand: https://travelbase.eu/reisbijstandsverzekering.pdf
- Voorwaarden annulering: https://travelbase.eu/annulatievoorwaarden.pdf 

Foodbox

In de bergen is het altijd een heel stuk duurder dan bij ons om je inkopen te doen. De lokale “foodpacks” zijn helaas qua kwaliteit niet altijd even goed. Daarom stelden we met wintersport.com onze eigen Foodbox samen die je voor €45 kunt krijgen bij aankomst in het skistation. Hiervoor krijg je 6 lekkere maaltijden die met liefde bereid zijn. De precieze maaltijden vind je terug via deze link: 

www.aantafel.be