Domaine Skiable - Les 3 Vallées · 600 km pistes; 3-20 pers
Belgian Week*** - Val thorens
Vanaf
€ 453 p.p.
Incl. skipass 6 dagen Val Thorens / Orelle
Reserveer nu

De Belgian Week is traditiegetrouw dé absolute topweek in Val Thorens waar alle Belgen samenkomen. 

Val Thorens is dan ook dé referentie voor alle liefhebbers van wintersport in de breedste zin van het woord.

De residentie

De residentie Machu Pichu ligt vlak bij de piste, maar evengoed vlak bij het centrum van Val Thorens. De ideale uitvalsbasis voor een skivakantie in "Les Trois Vallées".

Machu Pichu bestaat uit 2 grote chaletgebouwen met verschillende comfortabele appartementjes voor 4 tot 6 personen. Elk appartementje heeft ook een balkon dat een prachtig zicht biedt op de vallei. 

Bij het verlaten van het appartement kun je direct beginnen met skiën, dus je hoeft eigenlijk nooit te wandelen met skilatten op de rug. 

Het dorp

Val Thorens ligt op 2300 meter hoogte en is daarmee het hoogste skidorp van Europa. Het dorp maakt deel uit van het gigantische skigebied Les Trois Vallées. Doorheen de jaren bouwden ze er al een ongelofelijke reputatie op met hun après-ski. Want slechts weinig Franse skioorden bruisen zo hard als Val Thorens! Naast een breed scala aan sfeervolle bars, vind je er ook tal van restaurants en leuke winkeltjes. Ook een van de meest beroemde discotheken uit de Alpen bevindt zich in de buurt. Een absolute must voor muziekliefhebbers is La Folie Douce. Daar houden skiërs, voor het afsluiten van de pistes, nog een laatste keer halt alvorens af te dalen naar het dorp.

Makkelijk: de skibus!

Wij bieden je de mogelijkheid aan om de bus naar Val Thorens te nemen vanuit België (€ 95 extra heen en terug). Je wordt vrijdagavond opgehaald door onze bus in Brussel en komt de volgende dag om 12 uur 's middags aan in het resort.

Bij aankomst ontvang je alle nodige informatie. Je bagage kun je veilig opbergen om daarna het dorp te verkennen, je skimateriaal op te halen en vanaf 16.00 tot 17.00 uur kun je bij de receptie van je appartement inchecken. De terugrit is gepland voor zaterdagochtend om op zaterdagavond terug te komen in België.

Je ontvangt 2 weken voor vertrek via e-mail de exacte tijden en plaatsen van vertrek.

De locatie

  • Directe toegang tot de pistes in het hart van het skigebied Les 3 Vallées.
  • De ontspannings- en fitnessruimte met 2 whirlpools, sauna en hamam.
  • De winkel voor skimateriaal op het terrein en restaurant La Grange.

Domaine Skiable - Les 3 Vallées

3200
max. hoogte
335
skipistes
600 km
pistes
169
skiliften

Als allergrootste skigebied ter wereld imponeert Les Trois Vallées met indrukwekkende cijfers. De pistes in dit gebied liggen verspreid over tien afzonderlijke dorpen, die je elk charmeren met hun eigenheid. Het omvangrijke gebied strekt zich uit over drie valleien en is daarmee ideaal voor onverzadigbare kilometervreters! Je kan kiezen uit afdalingen in de ruige vallei van Val Thorens-Les Menuires, het aantrekkelijke Méribel en de authentieke vallei van La Tania en Courchevel.

Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Ski pack - Economy, incl. boots +79,00 €
Ski pack - Discovery, incl. boots +109,00 €
Ski pack - Sensation, incl. boots +129,00 €
Ski pack - Excellence, incl. boots +149,00 €
Snowboard pack - Discovery, incl. boots +109,00 €
Snowboard pack - Sensation, incl. boots +129,00 €
Enkel ski's - Discovery, zonder boots +89,00 €
Enkel ski's - Sensation, zonder boots +109,00 €
Enkel ski's - Excellence, zonder boots +129,00 €
Enkel snowboard - Discovery, zonder boots +79,00 €
Enkel snowboard - Sensation, zonder boots +109,00 €
Enkel boots +49,00 €
Geen materiaal +0,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgende skipas inbegrepen: Val Thorens/Orelle (6 dagen). De normale prijs die je betaalt aan het loket voor deze skipas is 262,00 €. Je kan desgewenst bij boeking deze skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag. Een 8-daagse skipas is geldig van zaterdag t.e.m. zaterdag, een 7-daagse van zondag t.e.m. zaterdag en een 6-daagse van zondag t.e.m. vrijdag. Voor short ski's vind je de exacte periode tussen haakjes terug.

Val Thorens/Orelle (6 dagen), 150 km piste inbegrepen
Val Thorens/Orelle (7 dagen), 150 km piste +38 €
Val Thorens/Orelle (8 dagen), 150 km piste +75 €
Les 3 Vallées (6 dagen), 600 km piste +46 €
Les 3 Vallées (7 dagen), 600 km piste +93 €
Les 3 Vallées (8 dagen), 600 km piste +139 €
Geen skipass, 0 km pistes -115 €
Waarborg

Een waarborg tussen de 400 en 800 euro per appartement dient betaald te worden bij aankomst aan de receptie (enkel mogelijk met kredietkaart). Je ontvangt jouw gehele borg terug bij het uitchecken, mits er geen schade is toegebracht aan de accommodatie.

Linnen en handdoeken

Lakens zijn inbegrepen & badlinnen is beschikbaar tegen betaling. 

Toeristentaks

Alle belastingen zijn inbegrepen (behalve de toeristenbelasting die op de dag van aankomst moet worden betaald).

Busreis

We bieden de mogelijkheid aan om de bus H/T te nemen vanuit België (voor 95 € pp). Je kunt opstappen in Gent, Antwerpen of Leuven, Brussels op vrijdagavond. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je ten laatste 2 weken voor afreis per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kun je je bagage veilig stockeren en enkele uren later inchecken bij de receptie (rond 16/17u). De bus terug naar is voorzien op zaterdag in de vooravond met geschatte aankomst in België de zondagvoormiddag

Het busvervoer is alleen beschikbaar voor de weken 23 januari (Semaine Blanche) en 30 januari (Lesvrije Week).

Verzekeringen

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken.
We werken samen met Europ Assistance, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een bijstandsverzekering bij hen die alle mogelijke medische kosten dekt die je tijdens de skireis zou kunnen oplopen. De kostprijs hiervan is 39€ per persoon.  
Daarnaast kun je ook een speciale annuleringsverzekering nemen. Deze verzekering omvat niet alleen de klassieke annulatiemogelijkheden maar voorziet ook een volledige terugbetaling van je reissom in geval reizen niet zou mogelijk zijn omwille van corona. De kostprijs hiervan is 49€ per persoon.

- Voorwaarden Reisbijstand
- Voorwaarden Annulering en Corona Cashback