Domaine Skiable - Grand domaine · 250 km pistes; None-8 pers
Chalet Nuance de Gris**** - Alpe d'Huez
 
Sold out

Het nieuw gebouwde 4* Chalet Nuance de Gris ligt in het hart van Huez Village 1500. Dicht bij de gondels en de skiliften.

Dit is een luxe chalet, heel charmant en zeer comfortabel ingericht. Het grenst aan de Nuance de Bleu en Nuance de Blanc chalets. Het heeft een eigen parkeerplaats, skilockers met schoenkachels, een jacuzzi op het terras en een sauna.

Jouw chalet

Le Chalet Nuance de Gris is een twee-onder-een-kapchalet (met Nuance de Blanc en Nuance de Bleu) met luxe voorzieningen en heeft een grote oppervlakte van 145 m². Het is geschikt voor maximaal 8 personen. Deze vakantiewoning in de buurt van Alpe d'Huez biedt veel comfort: grote woonkamer, eetkamer, ingerichte keuken en 4 slaapkamers waaronder een master suite. Op het terras van de accommodatie staat een bubbelbad om te genieten van echte ontspanning.

Het dorp

Het dorpje van Alpe d'Huez is één van de grootste skistations van Europa en gekend van de talrijke wielerwedstrijden die hier aangekomen zijn, maar ook recent van de wintereditie van Tomorrowland. 

De chalet bevindt zich in het hartje van het historische centrum van Alpe d'Huez op 1500 m hoogte. Het is er iets rustiger dan in het hoger gelegen deel op 1800, maar het biedt meteen toegang tot het uitermate uitgebreid gebied van Le Grand Domaine. 

Domaine Skiable - Grand domaine

3310
max. hoogte
135
skipistes
250 km
pistes
74
skiliften

Het domein van Alpe d'Huez, één van de grootste ter wereld, biedt 250 km aan pistes. De eerste pistes boven het dorp Alpe d'Huez zijn groene pistes, de eenvoudigste en dus ideaal voor beginners. Voor de gevorderden zijn er talrijke zwarte pistes. Vanaf het hoogste punt van de berg, de Pic Blanc, lopen verschillende zwarte pistes naar beneden, onder andere de beruchte ‘Tunnel’ die letterlijk door de berg heen gaat. Hier vind je ook Europa’s langste zwarte piste: de Sarenne.

De locatie

Le Chalet Nuance de Gris ligt op slechts 80 m van de skilift. Het dorp Huez ligt aan jullie voeten, je kan er tal van winkels, restaurants en bars ontdekken.

We raden aan om met de auto te komen naar deze locatie zodat je de nodige vrijheid hebt om ook de andere dorpjes te bezoeken. 

Het chalet ligt op 28 km van Les Deux Alpes en 60 km van Grenoble. Tot slot is de luchthaven van Chambéry-Savoie op 127 km afstand.

Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Ski pack - Economy, incl. boots +79,00 €
Ski pack - Discovery, incl. boots +109,00 €
Ski pack - Sensation, incl. boots +129,00 €
Ski pack - Excellence, incl. boots +149,00 €
Snowboard pack - Discovery, incl. boots +109,00 €
Snowboard pack - Sensation, incl. boots +129,00 €
Enkel ski's - Discovery, zonder boots +89,00 €
Enkel ski's - Sensation, zonder boots +109,00 €
Enkel ski's - Excellence, zonder boots +129,00 €
Enkel snowboard - Discovery, zonder boots +79,00 €
Enkel boots +49,00 €
Enkel snowboard - Sensation, zonder boots +109,00 €
Geen materiaal +0,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgende skipas inbegrepen: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski (6 dagen). De normale prijs die je betaalt aan het loket voor deze skipas is 278,00 €. Je kan desgewenst bij boeking deze skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag. Een 8-daagse skipas is geldig van zaterdag t.e.m. zaterdag, een 7-daagse van zondag t.e.m. zaterdag en een 6-daagse van zondag t.e.m. vrijdag. Voor short ski's vind je de exacte periode tussen haakjes terug.

Hieronder vind je de prijzen voor 26 Dec - 02 Jan 2021 (Kerstvakantie W2) . De prijs kan variëren naargelang de week die je kiest. Kijk op je boekingsformulier om de exacte prijs van jouw skipas te weten te komen voor die week waarin je wenst te boeken.

Alpe d'Huez Grand Domaine Ski (6 dagen), 250 km piste inbegrepen
Alpe d'Huez Grand Domaine Ski (7 dagen), 250 km piste +49 €
Alpe d'Huez Grand Domaine Ski (8 dagen), 250 km piste +95 €
Geen skipass, Geen skipass -164 €
Waarborg

Een waarborg van 1500 euro per chalet dient betaald te worden bij aankomst aan de receptie (enkel mogelijk met kredietkaart). Je ontvangt jouw gehele borg terug bij het uitchecken, mits er geen schade is toegebracht aan de accommodatie.

Linnen en handdoeken

Lakens zijn inbegrepen & badlinnen is beschikbaar tegen betaling. 

Toeristentaks

Toeristenbelasting moet ter plaatse worden betaald. € 1,65/ pers./ dag (niet van toepassing voor kinderen jonger dan 12j.)


Busreis

We bieden de mogelijkheid aan om de bus H/T te nemen vanuit België (voor 95 € pp). Je kunt opstappen in Gent, Antwerpen of Leuven, Brussels op vrijdagavond. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je ten laatste 2 weken voor afreis per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kun je je bagage veilig stockeren en enkele uren later inchecken bij de receptie (rond 16/17u). De bus terug naar is voorzien op zaterdag in de vooravond met geschatte aankomst in België de zondagvoormiddag

Het busvervoer is alleen beschikbaar voor de weken 23 januari (Semaine Blanche) en 30 januari (Lesvrije Week).

Verzekeringen

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken.
We werken samen met Europ Assistance, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een bijstandsverzekering bij hen die alle mogelijke medische kosten dekt die je tijdens de skireis zou kunnen oplopen. De kostprijs hiervan is 39€ per persoon.  
Daarnaast kun je ook een speciale annuleringsverzekering nemen. Deze verzekering omvat niet alleen de klassieke annulatiemogelijkheden maar voorziet ook een volledige terugbetaling van je reissom in geval reizen niet zou mogelijk zijn omwille van corona. De kostprijs hiervan is 49€ per persoon.

- Voorwaarden Reisbijstand
- Voorwaarden Annulering en Corona Cashback