Domaine Skiable - Les 4 Vallées · 412 km pistes; 4-18 pers
Les Mayens**** - Les 4 vallées
Vanaf
€ 361 p.p.
Incl. skipass 6 dagen Printze
Reserveer nu

De residentie

De appartementen zijn gelegen vlak op de piste in een gloednieuw complex met allemaal prachtige chalets. Je kan 's ochtends vanuit je residentie tot aan de lift skiën en 's avonds glijd je je gebouw weer binnen. De winkeltjes en restaurants liggen op een vijftal minuten stappen. Als extra krijg je er een fantastisch zicht op de skipiste en het omliggende gebergte bovenop. Elk appartement is ruim en beschikt over een goed uitgeruste keuken en meerdere bad- en slaapkamers. Parkeren is inbegrepen en kan in de ondergrondse garage onder de residentie.

Het Dorp

Veysonnaz is een verborgen parel in Les 4 Vallées, het mooiste skigebied in Zwitserland. Je vindt er de typische Zwitserse gezelligheid in verschillende leuke restaurantjes en bars vlakbij de piste. Wie nog energie over heeft na een dag in de sneeuw kan zich tijdens het hoogseizoen nog uitleven in de enige discotheek van het dorp. Het dorp is gelegen op 1400 meter waardoor het heel makkelijk bereikbaar is per auto of bus.

Domaine Skiable - Les 4 Vallées

3330
max. hoogte
412 km
pistes
71
skiliften

Met haar 412 kilometerslange pistes is Les Quatre Vallées het grootste aaneengesloten skigebied van Zwitserland. Zowel beginners als gevorderden kunnen er voluit genieten van de prachtig besneeuwde pistes. Wil je echt 100% sneeuwzeker zijn? Neem dan zeker de hoogste skilift tot in de bergtoppen op 3330 meter! De verschillende dorpjes in Les Quatre Vallées beschikken elk over een eigen karakter.

De locatie

Gelegen in Veysonnaz, in het kanton Wallis, vlakbij de Veysonnaz en Veysonnaz-Thyon skiliften, biedt Les Mayens accommodatie met uitzicht op de omliggende bergen.

Het chalet ligt aan de piste en op enkele meters van de eerste skiliften. Het centrum van het resort en diverse winkels liggen op 10 min. loopafstand (500m).

Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Ski pack - Economy, incl. boots +79,00 €
Ski pack - Discovery, incl. boots +109,00 €
Ski pack - Sensation, incl. boots +129,00 €
Ski pack - Excellence, incl. boots +149,00 €
Snowboard pack - Discovery, incl. boots +109,00 €
Snowboard pack - Sensation, incl. boots +129,00 €
Enkel ski's - Discovery, zonder boots +89,00 €
Enkel ski's - Sensation, zonder boots +109,00 €
Enkel ski's - Excellence, zonder boots +129,00 €
Enkel snowboard - Discovery, zonder boots +79,00 €
Enkel snowboard - Sensation, zonder boots +109,00 €
Enkel boots +49,00 €
Geen materiaal +0,00 €
Eigen material +10,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgende skipas inbegrepen: Printze (6 dagen). De normale prijs die je betaalt aan het loket voor deze skipas is 280,00 €. Je kan desgewenst bij boeking deze skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag. Een 8-daagse skipas is geldig van zaterdag t.e.m. zaterdag, een 7-daagse van zondag t.e.m. zaterdag en een 6-daagse van zondag t.e.m. vrijdag. Voor short ski's vind je de exacte periode tussen haakjes terug.

Hieronder vind je de prijzen voor 2021-01-23 - 2021-01-30 (Januari W4) . De prijs kan variëren naargelang de week die je kiest. Kijk op je boekingsformulier om de exacte prijs van jouw skipas te weten te komen voor die week waarin je wenst te boeken.

Printze (6 dagen), 220 km piste inbegrepen
Les 4 Vallées (6 dagen), 412 km piste +107 €
Waarborg

Een waarborg van 400 CHF per appartement dient betaald te worden bij aankomst aan de receptie (enkel mogelijk met kredietkaart). U ontvangt uw gehele borg terug bij het uitchecken, mits er geen schade is toegebracht aan de accommodatie.

Toeristentaks

Alle belastingen zijn in de reservering inbegrepen.

Busreis

We bieden de mogelijkheid aan om de bus H/T te nemen vanuit België (voor 95 € pp). Je kunt opstappen in Gent, Antwerpen of Leuven, Brussels op vrijdagavond. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je ten laatste 2 weken voor afreis per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kun je je bagage veilig stockeren en enkele uren later inchecken bij de receptie (rond 16/17u). De bus terug naar is voorzien op zaterdag in de vooravond met geschatte aankomst in België de zondagvoormiddag

Het busvervoer is alleen beschikbaar voor de weken 23 januari (Semaine Blanche) en 30 januari (Lesvrije Week).

Verzekeringen

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken.
We werken samen met Europ Assistance, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een bijstandsverzekering bij hen die alle mogelijke medische kosten dekt die je tijdens de skireis zou kunnen oplopen. De kostprijs hiervan is 39€ per persoon.  
Daarnaast kun je ook een speciale annuleringsverzekering nemen. Deze verzekering omvat niet alleen de klassieke annulatiemogelijkheden maar voorziet ook een volledige terugbetaling van je reissom in geval reizen niet zou mogelijk zijn omwille van corona. De kostprijs hiervan is 49€ per persoon.

- Voorwaarden Reisbijstand
- Voorwaarden Annulering en Corona Cashback

Bedlinnen & handdoeken

Bedlinnen & handdoeken kunnen bijgeboekt worden voor extra € 15 P.P. voor de hele periode.