Les Portes du Soleil · 580 km pistes
Avoriaz - Résidence Electra
 
Uitverkocht :(

Avoriaz is ongetwijfeld één van de meest tot de verbeelding sprekende skibestemmingen ter wereld. Je vindt er niet alleen het grootste gebied terug uit de Alpen, maar er is op en naast de piste ook ontzettend veel te beleven waardoor je je geen seconde zult vervelen. Via wintersport.com kun je er de moderne en trendy appartementen reserveren van de residentie Electra. Je begeeft je hier middenin de actie en staat meteen op de goeie plaats om te gaan skiën eens je de deur uitstapt. 

De accommodatie

De recent gebouwde en heel comfortabel ingerichte Résidence Electra ligt in de wijk Crozats, in het hogergelegen deel van Avoriaz. De piste ligt op slechts 100 meter en ook naar het gezellige centrum kun je makkelijk lopen. De appartementen zijn modern en trendy ingericht met gebruik van frisse groene en rode kleuren. Voor je gemak is de résidence ook via een lift verbonden met het centrum van Avoriaz. Zo hoef je niet door de sneeuw te wandelen! Hier vind je diverse winkels, restaurants en gezellige bars, waar je je avonden prima mee kunt vullen.

Het dorp

Avoriaz wordt door velen beschouwd als misschien wel het mooiste Alpendorpje van Frankrijk. Als één van de enige is het volledig autovrij. Je verplaatsen doe je dus te voet of met paard en kar. In het centrum vind je tal van bruisend bars, cafés en discotheken die tot in de vroeg uurtjes open zijn, en ook op de piste is er steeds heel wat ambiance. Avoriaz heeft ook nog eens het grootste subtropisch zwemparadijs van de Alpen waar je een hele week kunt zwemmen. 

Makkelijk: de skibus!

We bieden je de mogelijkheid om met de bus uit België naar Avoriaz te gaan (95 € p.p. extra). Je wordt op vrijdagavond omstreeks 23h opgepikt door onze skibus in Gent of Brussel en komt de volgende dag (zaterdag) tegen de middag aan in het skidorp. 

Bij aankomst krijg je de nodige informatie, kan je je bagage veilig stockeren, het dorp al even verkennen, je skimateriaal oppikken (indien je dit wenst te huren) en omstreeks 16h inchecken aan de receptie van jouw residentie. De bus keert terug op zaterdagavond 9 februari en is op zondagochtend 10 februari terug in het land.  

Les Portes du Soleil

2254
max. hoogte
580 km
pistes
148
skiliften

Avoriaz maakt deel uit van Les Portes du Soleil en is het grootste skigebied ter wereld. Je vindt er brede boulevards van blauwe pistes die perfect zijn voor beginners, maar ook enkele van de meest uitdagende pistes uit de Alpen. Het is ook een gebied waar je op slechts enkele uren tijd in 3 verschillende landen kunt skiën. 

De locatie

Montée du Sirius

74110 Avoriaz

Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

geen materiaal inbegrepen
Ski's, skischoenen en stokken - kwaliteit goud, kwaliteit Goud +119,00 €
Ski's, skischoenen en stokken - kwaliteit zilver, kwaliteit Zilver +99,00 €
Ski's, skischoenen en stokken - kwaliteit brons, kwaliteit brons +79,00 €
Ski's en stokken - kwaliteit Goud, geen schoenen +99,00 €
Ski's en stokken - kwaliteit Zilver, geen schoenen +79,00 €
Ski's en stokken - kwaliteit Brons, geen schoenen +69,00 €
Snowboard & boots - kwaliteit Goud, snowboard pack goud +109,00 €
Snowboard & boots - kwaliteit Zilver, snowboard pack zilver +89,00 €
Snowboard - kwaliteit Goud, zonder boots +89,00 €
Snowboard - kwaliteit Zilver, zonder boots +69,00 €
Enkel schoenen - goud, skischoenen of snowboardboots +55,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgend skipas inbegrepen: Avoriaz 6-daagse skipas. De normale prijs die je betaalt aan het loket voor dit skipas is 210,00 €. Je kan desgewenst bij boeking dit skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag:

Les Portes du Soleil 6 daagse skipas, incl. 580km piste +50,00 €
Avoriaz 6-daagse skipas, Incl. 76km piste inbegrepen
Waarborg

100€ per persoon

Linnen en handdoeken

Inbegrepen

Toeristen tax

1.5€ per dag per persoon, te betalen bij check in. 

Bus

We bieden de mogelijkheid aan om de bus te nemen vanuit België. Je zult door onze bus opgepikt worden in Brussel, Gent of Antwerpen op vrijdagavond (voor de meeste skigebieden) of zaterdagochtend (voor Veysonnaz ). Om geen tijd te verliezen kunnen opstapplaatsen worden samengevoegd indien minder dan 10 personen deze opstapplaats kozen. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kunnen jullie de bagage veilig stockeren et enkele uren later zich aanmelden aan de receptie (vanaf 16u). De terugbus is voorzien op zaterdag in de vooravond rond 18u met geschatte aankomst in België in de voormiddag. 

Verzekering

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken. We werken samen met Allianz, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een annulatieverzekering en/of een reisbijstandsverzekering.