Les Portes du Soleil · 580 km pistes
Avoriaz - Saskia Falaise
Vanaf
€ 383 p.p.
Incl. skipas Avoriaz
Reserveer nu

Avoriaz is ongetwijfeld één van de meest tot de verbeelding sprekende skibestemmingen ter wereld. Je vindt er niet alleen het grootste gebied terug uit de Alpen, maar er is op en naast de piste ook heel veel te beleven. We selecteerden een centraal gelegen residentie van P&V: Saskia Falaise. Comfortabele appartementen met balkon.

De accommodatie

De 3* appartementen van de residentie Saskia Falaise liggen vlakbij de piste en zijn allen zeer comfortabel ingericht. Je vindt er appartement van 4 tot 6 personen. Elk appartement heeft een eigen balkon dat je zicht geeft op de omringende pistes. Alles ligt binnen handbereik. 


Je bent meteen op de piste en op slechts enkele minuutjes wandelen zit je in het bruisende centrum.

Het dorp

Avoriaz wordt door velen beschouwd als misschien wel het mooiste Alpendorpje van Frankrijk. Als één van de enige is het volledig autovrij. Je verplaatsen doe je dus te voet of met paard en kar


In het centrum vind je tal van bruisend bars, cafés en discotheken die tot in de vroeg uurtjes open zijn, en ook op de piste is er steeds heel wat ambiance. 


Avoriaz heeft ook nog eens het grootste subtropisch zwemparadijs van de Alpen waar je een hele week kunt zwemmen: Aquariaz.

Makkelijk: de skibus!

We bieden je de mogelijkheid om met de bus uit België naar Avoriaz te gaan (95 € p.p. extra). Je wordt op vrijdagavond omstreeks 23h opgepikt door onze skibus in Gent of Brussel en komt de volgende dag (zaterdag) tegen de middag aan in het skidorp. 

Bij aankomst krijg je de nodige informatie, kan je je bagage veilig stockeren, het dorp al even verkennen, je skimateriaal oppikken (indien je dit wenst te huren) en omstreeks 16h inchecken aan de receptie. De bus keert terug op zaterdagavond 9 februari en is op zondagochtend 10 februari terug in het land.  

Les Portes du Soleil

2254
max. hoogte
580 km
pistes
148
skiliften

Avoriaz maakt deel uit van Les Portes du Soleil en is het grootste skigebied ter wereld. Je vindt er brede boulevards van blauwe pistes die perfect zijn voor beginners, maar ook enkele van de meest uitdagende pistes uit de Alpen. Het is ook een gebied waar je op slechts enkele uren tijd in 3 verschillende landen kunt skiën. 

De locatie

  • Ski in / ski out
  • Vlakbij het centrum (te voet of met de paardenkoets!)
  • Dichtbij bars en uitgaansgelegenheden
  • Op enkele minuutjes wandelen van het grootste subtropisch zwembad van de Alpen
  • Supermarkten in de nabijheid
Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

geen materiaal inbegrepen
Ski's, skischoenen en stokken - kwaliteit goud, kwaliteit Goud +119,00 €
Ski's, skischoenen en stokken - kwaliteit zilver, kwaliteit Zilver +99,00 €
Ski's, skischoenen en stokken - kwaliteit brons, kwaliteit brons +79,00 €
Ski's en stokken - kwaliteit Goud, geen schoenen +99,00 €
Ski's en stokken - kwaliteit Zilver, geen schoenen +79,00 €
Ski's en stokken - kwaliteit Brons, geen schoenen +69,00 €
Snowboard & boots - kwaliteit Goud, snowboard pack goud +109,00 €
Snowboard & boots - kwaliteit Zilver, snowboard pack zilver +89,00 €
Snowboard - kwaliteit Goud, zonder boots +89,00 €
Snowboard - kwaliteit Zilver, zonder boots +69,00 €
Enkel schoenen - goud, skischoenen of snowboardboots +55,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgend skipas inbegrepen: Avoriaz 6-daagse skipas. De normale prijs die je betaalt aan het loket voor dit skipas is 210,00 €. Je kan desgewenst bij boeking dit skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag:

Avoriaz 6-daagse skipas, Incl. 76km piste inbegrepen
Les Portes du Soleil 6 daagse skipas, incl. 580km piste +50,00 €
Waarborg

Er dient een waarborg van 100 € per persoon betaald te worden bij het inchecken. Dit kan in cash of met credit card. Aan het einde van het verblijf, na controle van het appartement, bij teruggave van de sleutel krijgt u deze borg terug. 

Linnen en handdoeken

Deze zijn inbegrepen in uw verblijf.

Toeristen tax

De toeristentax dient ter plaatse betaald te worden bij inchecken (1,5 € per persoon per dag)

Bus

We bieden de mogelijkheid aan om de bus te nemen vanuit België. Je zult door onze bus opgepikt worden in Brussel, Gent of Antwerpen op vrijdagavond (voor de meeste skigebieden) of zaterdagochtend (voor Veysonnaz ). Om geen tijd te verliezen kunnen opstapplaatsen worden samengevoegd indien minder dan 10 personen deze opstapplaats kozen. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kunnen jullie de bagage veilig stockeren et enkele uren later zich aanmelden aan de receptie (vanaf 16u). De terugbus is voorzien op zaterdag in de vooravond rond 18u met geschatte aankomst in België in de voormiddag. 

Verzekering

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken. We werken samen met Allianz, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een annulatieverzekering en/of een reisbijstandsverzekering.