Chalets de L'adonis in Les Menuires
Beschikbaar in meerdere periodes
Reserveer nu
445,00 /pers
Incl. 6 daagse skipas 3 Vallées
Het dorp

Les Menuires is een van de drie resorts in de Belleville vallei naast Val Thorens en Saint Martin de Belleville, die deel uitmaken van het wereldberoemde Les Trois Vallées.

Les Menuires is onderverdeeld in enkele 'wijken' . De belangrijkste voorzieningen zijn in La Croisette, het oorspronkelijke centrum en Les Bruyères. Boven het dorp zijn de nieuwere accommodaties van Reberty 1850, 2000 en Brelin Reberty gebouwd.

De accommodatie

Gelegen op 1850 m hoogte en in het hartje van het populaire ski gebied les 3 Vallées, dicht bij Bruyères en Val Thorens, ligt de gezellige en toeristische residentie Les Chalets de l'Adonis. Deze residentie is opgebouwd uit 2 chalets met ruimte appartementen.

De locatie
  • Adres : Les balcons des Bruyères, 73440 Les Menuires
  • Afstand tot de skilift : 100 m
  • Afstand tot de skipiste: 100 m
  • Afstand tot het centrum : 300 m
  • Afstand tot winkels : 300 m 
Les 3 Vallées

Als allergrootste skigebied ter wereld imponeert Les Trois Vallées met indrukwekkende cijfers. De pistes in dit gebied liggen verspreid over tien afzonderlijke dorpen, die je elk charmeren met hun eigenheid. Het omvangrijke gebied strekt zich uit over drie valleien en is daarmee ideaal voor onverzadigbare kilometervreters! Je kan kiezen uit afdalingen in de ruige vallei van Val Thorens-Les Menuires, het aantrekkelijke Méribel en de authentieke vallei van La Tania en Courchevel.

3200
max. hoogte
335
skipistes
607km
pistes
169
skiliften
Aan het laden...
Info
Je materiaal huren

geen (+0,00 €)

Skipassen

3 Vallées (6 dagen), Meer dan 600km van ski run (inbegrepen)

Skigebied

Les 3 Vallées
607 km pistes
169 skiliften

Waarborg

500 € ter plaatse te betalen


Linnen en handdoeken

Inbegrepen


Toeristen tax

2,47 € per dag per persoon vanaf 18 jaar