Fantastisch hotel in Ischgl
Beschikbaar in meerdere periodes
Reserveer nu
922,00 /pers
Inclusief ontbijt en skipas (6d - Ischgl)
Het dorp

Ischgl ziet er qua infrastructuur uit als een traditioneel Oostenrijks dorpje met gezellige straatjes rondom een mooie kerk, maar is eigenlijk ook het walhalla van de Oostenrijkse après-ski. Trendy après-ski bars, disco's en nachtclubs heb je hier in overvloed, alsook een pak kleinschaligere hotels. De gemiddelde prijs per overnachting ligt hier ook wel een stuk hoger dan in andere gebieden, maar zij die Ischgl bezochten zijn het er vaak over eens dat het prijsniveau gerechtvaardigd is. In het dorp zelf is het bijna steeds gezellig druk. De autovrije dorpsstraat bruist van de winkeltjes, restaurants en gezellige cafeetjes.

De accommodatie

Hotel Ischgl is één van de mooiste en traditioneelste hotels van Ischgl. Het hotel telt een beperkt aantal kamers waar je met 2, 4, 5 of 6 personen kunt overnachten. Elke kamer is ontzettend ruim en heeft bovendien ook een eigen uitgerust keukentje en moderne badkamer. Het hotel heeft daarnaast ook een eigen sauna, infraroodcabine en zonneterras. Het ligt op ongeveer 300m van de kabelbaan en het stadscentrum vind je op 500 meter wandelen.

Silvretta Arena Ischgl - Samnaun

Het Oostenrijkse Ischgl en Zwitserse Samnaun vormen samen één van de mooiste gebieden uit de Alpen: de Silvretta Arena. Het skigebied is groot, sneeuwzeker, gevarieerd en de kwaliteit van de pistes en de liften is van een uitzonderlijk hoog niveau. Toch moet je wel een echte liefhebber zijn om de hele dag op de piste te staan, want ook de après-ski is ongeëvenaard. De slogan van Ischgl is dan ook niet voor niets ' Relax. If you can...'. Het grootste deel van het gebied, zo'n 90 procent ligt boven de 2000 meter. Vanuit het Oostenrijkse Ischgl zoef je als eerste met een snelle cabinebaan naar een hoogte van 2320 meter om vervolgens een gigantische komvormige skiarena te aanschouwen: de Idalp. Dit is het centrum van het skigebied. De hoogste toppen die Ischgl van Samnaun scheiden zijn de Greitspitze (2872m) en de Palinkopf (2864m), waarvan de bergflanken net als alle andere hellingen met supermoderne skiliften zijn ontsloten. De Alp Trida (2263m) is nog een verrassende tussenkom tussen de beide dorpen, die de uitgestrektheid van het skigebied alleen maar groter maakt. Een van de langste afdalingen in het gebied is de 'Duty Free Run', naar het belastingvrije Samnaun. Dit skigebied bevat verder alle highlights van een piste met automatische snelheidsmeting tot een groot funpark. In de Silvretta Arena kan je als wintersporter echt alle kanten op. Voor beginnende skiers en snowboarders is de Silvretta Arena vooral interessant omdat de pistes voor beginners op de Idalp liggen. Door de hoogte ski je vaak op goede sneeuw. Verder is de Silvretta Arena voornamelijk interessant voor de wat gevorderde skiërs en boarders. De pistes zijn uitdagender dan in een gemiddeld skigebied en ook off-piste liggen er aardig wat mogelijkheden.

2872
max. hoogte
45
skipistes
238km
pistes
83
skiliften
De locatie
  • Adres : Unterer Nederweg 1, 6561 Ischgl 
  • Afstand tot de skilift : 300 m
  • Afstand tot de skipiste : 300 m
  • Ski shop aan de skiliften
  • Afstand tot het centrum : 500 m
  • Afstand tot winkels : 400 m
  • Parking aan de accommodatie
Aan het laden...
Info
Je materiaal huren

geen (+0,00 €)

Skipassen

6 daagse skipas Ischgl - Samnaun, 238km piste (inbegrepen)

Skigebied

Silvretta Arena Ischgl - Samnaun
238 km pistes
83 skiliften

Parking

gratis parking


Linnen en handdoeken

inbegrepen


Toeristen tax

2.5€ per persoon/per dag