Nederlands
Alpe d'Huez Grand domaine · 250 km pistes
Gezellig hotel in Alpe d'Huez
Vanaf
€ 349 p.p.
Incl. 6 daagse skipas Alpe d'Huez
Reserveer nu

Het dorp

L’Alpe d’Huez ligt op een plateau aan de voet van het Grandes Rousses massief, op 1.860 meter hoogte. Boven het originele dorp is de plaats aan alle kanten uitgebreid. Hoogbouw wordt afgewisseld met chalets en een futuristische kerk, waardoor er een speciale sfeer heerst. Het is tegenwoordig een groot en levendig dorp met 1.700 inwoners en vele mogelijkheden. Door de ligging op een plateau aan de zuidkant van de berg is het ook een zeer zonnig verblijf.

De accommodatie

Hotel Le Christina is een eenvoudig hotelletje op een top locatie in Alpe d'Huez. De piste ligt al op 100 meter en ook naar de dichtstbijzijnde lift kun je gemakkelijk lopen. Zo sta je 's morgens zo op de lange latten. 

De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en sommige zijn voorzien van een balkon gericht naar het zuiden. Daar is het na een dag slalommen op de piste nog heerlijk nagenieten in de warme winterzon. Beneden in het hotel is er ook een gezellige bar, waar je jezelf meteen kunt trakteren op een welverdiend après-ski drankje.

De locatie

  • Adres : Place du Cognet, 38750 L'Alpe-d'Huez, Frankrijk
  • Afstand tot de skilift : 100 m
  • Afstand tot de skipiste : 100 m
  • Ski shop aan de accommodatie
  • Afstand tot het centrum : 1 km
  • Afstand tot winkels : 300 m
  • Parking aan de accommodatie

Alpe d'Huez Grand domaine

3310
max. hoogte
123
skipistes
250 km
pistes
66
skiliften

Het domein van Alpe d'Huez, één van de grootste ter wereld, biedt 250 km aan pistes aan. De eerste pistes boven het dorp Alpe d'Huez zijn de eenvoudigste, groen, deze zijn ideaal voor beginners. Voor de gevorderden zijn er talrijke zwarte pistes. Vanaf het hoogste punt van de berg, de Pic Blanc, lopen verschillende zwarte pistes naar beneden, onder andere de beruchte ‘Tunnel’ die letterlijk door de berg heen gaat. Hier vind je ook Europa’s langste zwarte piste: de Sarenne.

Aan het laden...

Praktische informatie

Je materiaal kan je voordelig via ons huren!

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

geen +0,00 €
Toeristen tax

1 € per dag per persoon