Gezellig hotel in Alpe d'Huez
Beschikbaar in meerdere periodes
Reserveer nu
348,50 /pers
Incl. 6 daagse skipas Alpe d'Huez
Het dorp

L’Alpe d’Huez ligt op een plateau aan de voet van het Grandes Rousses massief, op 1.860 meter hoogte. Boven het originele dorp is de plaats aan alle kanten uitgebreid. Hoogbouw wordt afgewisseld met chalets en een futuristische kerk, waardoor er een speciale sfeer heerst. Het is tegenwoordig een groot en levendig dorp met 1.700 inwoners en vele mogelijkheden. Door de ligging op een plateau aan de zuidkant van de berg is het ook een zeer zonnig verblijf.

De accommodatie

Hotel Le Christina is een eenvoudig hotelletje op een top locatie in Alpe d'Huez. De piste ligt al op 100 meter en ook naar de dichtstbijzijnde lift kun je gemakkelijk lopen. Zo sta je 's morgens zo op de lange latten. 

De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en sommige zijn voorzien van een balkon gericht naar het zuiden. Daar is het na een dag slalommen op de piste nog heerlijk nagenieten in de warme winterzon. Beneden in het hotel is er ook een gezellige bar, waar je jezelf meteen kunt trakteren op een welverdiend après-ski drankje.

De locatie
  • Adres : Place du Cognet, 38750 L'Alpe-d'Huez, Frankrijk
  • Afstand tot de skilift : 100 m
  • Afstand tot de skipiste : 100 m
  • Ski shop aan de accommodatie
  • Afstand tot het centrum : 1 km
  • Afstand tot winkels : 300 m
  • Parking aan de accommodatie
Alpe d'Huez Grand domaine

Het domein van Alpe d'Huez, één van de grootste ter wereld, biedt 220 km aan pistes aan. De eerste pistes boven het dorp Alpe d'Huez zijn de eenvoudigste, groen, deze zijn ideaal voor beginners. Voor de gevorderden zijn er talrijke zwarte pistes. Vanaf het hoogste punt van de berg, de Pic Blanc, lopen verschillende zwarte pistes naar beneden, onder andere de beruchte ‘Tunnel’ die letterlijk door de berg heen gaat. Hier vind je ook Europa’s langste zwarte piste: de Sarenne.

3300
max. hoogte
123
skipistes
220km
pistes
84
skiliften
Aan het laden...
Info
Je materiaal huren

geen (+0,00 €)

Skipassen

Alpe d'Huez, Alpe d'Huez (inbegrepen)
Wandel pas, wandel pass

Skigebied

Alpe d'Huez Grand domaine
220 km pistes
84 skiliften

Parking

Geen parking


Toeristen tax

1 € per dag per persoon