Nederlands
Portillo · 45 km pistes
Luxe lodges in Zuid Amerika
Vanaf
€ 2250 p.p.
Incl. Skipass
Reserveer nu

Het dorp

Portillo is het oudste ski dorpje van Zuid-Amerika. Het is gelegen aan het Inca meer en is gekend voor zijn pistes. Zowel de simpele pistes als de gevaarlijke experts pistes, off-pistes, hikings en poedersneeuw pistes zijn er aanwezig. Met juist één hotel in het dorpje, is het een rustig dorp. 

Inclusief : 4 maaltijden per dag : Ontbijt, lunch, diner en afternoon thee

De accommodatie

De lake rooms hebben een zicht over het Laguna del Inca, het prachtige meer gelegen in Portillo. De kamers hebben ofwel een queens size bed of 2 dubbel bedden.

In het hotel is alles aanwezig, van dokters, tot winkels, tot restaurantjes en bars. De pistes beginnen en liggen gewoon rond het hotel!

Na een lange dag in de bergen, kan u ook in volle rust genieten van de Spa faciliteiten van het hotel !

Portillo

3348
max. hoogte
35
skipistes
45 km
pistes
14
skiliften

Portillo ligt op een hoogte van 2880 meter en is een van de oudste wintersportbestemmingen van Zuid-Amerika.Tegenwoordig beschikt het skigebied over 45 kilometer pistes en 14 liften. In tegenstelling tot de Europese skidorpen beschikt Portillo niet over een dorpscentrum. Het dorp bestaat slecht uit een hotel maar het voordeel hiervan is dat het altijd rustig is op de piste. Wachttijden bij de liften komen hier absoluut niet voor. Portillo is ook een populaire bestemming onder wedstrijd skiërs die in de zomer goede mogelijkheden zoeken om te trainen. Het is alweer enige jaren geleden, maar in 1966 hebben op de pistes van Portillo de wereldkampioenschappen alpineskiën plaatsgevonden.

Aan het laden...

Praktische informatie

Je materiaal kan je voordelig via ons huren!

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Snowboard en botten +231,00 €
Performance ski's, botten en stokken +326,00 €
Standaard ski's, botten & stokken +231,00 €
geen +0,00 €
Waarborg

30% van het totaal bedrag