Nederlands
Grandvalira · 210 km pistes
Mooie appartementen - Pas de la Casa
Vanaf
€ 390 p.p.
Reserveer nu

Het dorp

Pas de la Casa is het meest bruisende dorpje van Andorra. Er zijn ontelbaar veel hotels en appartementsgebouwen terug te vinden en is vooral populair vanwege de vele restaurants, bars en discotheken die hier aanwezig zijn. Qua architectuur zal het dorp weinig schoonheidsprijzen winnen, maar de dynamiek die er van begin december tot midden april heerst compenseert dit ruimschoots.

De accommodatie

Het Alaska appartementencomplex is een recent gerenoveerd gebouw in het centrum van Pas de la Casa. Je vindt er hele ruime en nette kamers. Er is een gezellige receptieruimte waar je een biljarttafel terugvindt, een gratis fitnessruimte alsook een spa waarvoor je wel moet bijbetalen. Overal is er gratis wifi. 

Grandvalira

2640
max. hoogte
193
skipistes
210 km
pistes
59
skiliften

Het uitgestrekte skigebied van Grandvalira is absoluut het grootste en mooiste skigebied uit de Pyreneeën. Het strekt zich uit over 4 grote dalen tussen de dorpen Pas de la Casa, Tarter, Canillo en Encamp. Het is een perfect skigebied voor zowel beginners als experts. Bij de dorpjes heb je steeds veel groene pistes. Voor de experts heb je een aantal heel uitdagende lange zwarte pistes waar reeds verschillende wereldkampioenschappen doorgingen . Het skigebied claimt 300 zonnige dagen te hebben per jaar en het meest sneeuwzekere gebied te zijn uit de Pyreneeën dankzij haar hoogte.

De locatie

  • Midden in het centrum van Pas de la Casa
  • Op 2 minuutjes wandelen van de skilift
  • Op 2 minuutjes wandelen van de piste
  • Privé parking (15€ per dag)
Aan het laden...

Praktische informatie

Je materiaal kan je voordelig via ons huren!

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Snowboard & boots premium +105,00 €
Snowboard & boots classic +90,00 €
Snowboard Premium +95,00 €
Snowboard +75,00 €
Ski's & boots expert +100,00 €
ski's & boots premium +90,00 €
ski's & boots classic +80,00 €
Ski's Expert +80,00 €
Ski's premium +70,00 €
Ski's classic +60,00 €
geen +0,00 €
Waarborg

200€/appartement

Linnen en handdoeken

Inbegrepen

Toeristen tax

Inbegrepen