Schitterende chalets in Alpe D'huez
Beschikbaar in meerdere periodes
Reserveer nu
511,06 /pers
Incl. 6 daagse skipas Alpe d'Huez
Het dorp

L’Alpe d’Huez ligt op een plateau aan de voet van het Grandes Rousses massief, op 1.860 meter hoogte. Boven het originele dorp is de plaats aan alle kanten uitgebreid. Hoogbouw wordt afgewisseld met chalets en een futuristische kerk, waardoor er een speciale sfeer heerst in het dorp. Het is tegenwoordig een groot en levendig dorp met 1.700 inwoners en vele mogelijkheden. Door de ligging op een plateau aan de zuidkant van de berg is het ook een zeer zonnig verblijf.

De accommodatie

Deze chalets zijn gemaakt in een typische bergstijl en bevinden zich in het hartje van het skistation van Alpe d'Huez. Ze bieden directe toegang tot de skipistes. Madame Vacances Les Chalets de l'Altiport beschikt over volledig ingerichte appartementen met een panoramisch uitzicht op de bergen. De chalets zijn ruim en sommigen hebben een bubbelbad. De chalets zijn gelegen in het hogere deel van Alpe d’Huez, iets boven de wijk Les Bergers. Het centrum van Les Bergers is vanaf de chalets te voet te bereiken.

De locatie


  • Adres : Altiport, 38750 L'Alpe-d'Huez, Frankrijk
  • Afstand tot de skilift : 200 m
  • Afstand tot de skipiste : 200 m
  • Afstand dichtstbijzijnde ski-shop : 600 m
  • Afstand tot het centrum : 200 m
  • Afstand tot winkels : 200 m
  • Parking aan de accommodatie
Alpe d'Huez Grand domaine

Het domein van Alpe d'Huez, één van de grootste ter wereld, biedt 220 km aan pistes aan. De eerste pistes boven het dorp Alpe d'Huez zijn de eenvoudigste, groen, deze zijn ideaal voor beginners. Voor de gevorderden zijn er talrijke zwarte pistes. Vanaf het hoogste punt van de berg, de Pic Blanc, lopen verschillende zwarte pistes naar beneden, onder andere de beruchte ‘Tunnel’ die letterlijk door de berg heen gaat. Hier vind je ook Europa’s langste zwarte piste: de Sarenne.

3300
max. hoogte
123
skipistes
220km
pistes
84
skiliften
Aan het laden...
Info
Je materiaal huren

geen (+0,00 €)

Skipassen

Alpe d'Huez, Alpe d'Huez (inbegrepen)
Wandel pas, wandel pass

Skigebied

Alpe d'Huez Grand domaine
220 km pistes
84 skiliften

Waarborg

750€ te betalen ter plaatse


Parking

Inbegrepen


Toeristen tax

1,65 € per persoon per dag