Nederlands
Groenland · 1000 km pistes
Ski in Groenland
Vanaf
€ 3200 p.p.
Incl. accomodatie, skimateriaal en vol pension
Reserveer nu

Skiën op plaatsen waar slechts een handvol mensen je zijn voorgegaan, overnachten op een boot, lange wandelingen maken naar de top van de berg om dan minutenlang te genieten van spectaculaire uitzichten? Dat is in een notendop wat je kunt verwachten van een ski-expeditie naar Groenland.

Programma

De uitvalsbasis van deze expeditie is Maniitsoq, de officieuze skihoofdstad van Groenland. Op deze plaats liggen een handvol boten vanwaar ski-expedities georganiseerd worden. Op de eerste dag zal de boot een aantal uur varen richting de Serenity fjoren, een volstrekt geïsoleerde regio waar je hoogstwaarschijnlijk quasi volledig alleen zult zijn. 6 dagen lang zul je dagelijks 3 tot 6 uren wandelen om dan magnifieke afdalingen te kunnen maken. 


Praktisch

  • Niveau: Je moet een zeer gevorderde skiër zijn om deze expeditie te kunnen volmaken.
  • Materiaal: Materiaal moet je zelf meenemen. Ter plaatse zijn er geen ski shops te vinden.
  • Begeleiding: Er is een uiterst ervaren gids mee die maximum 8 mensen per expeditie begeleidt en afhankelijk van de weerscondities steeds de beste tocht uitkiest. 

De accomodatie

Overnachten doe je op een boot. Luxe zal je die week niet moeten verwachten, per 2 personen is er 1 kamer voorzien en per 4 personen is er 1 badkamer. De keuken is gedeeld. Elke ochtend zal er ontbijt worden voorzien en zal je een lunch pakket meekrijgen voor de namiddag.

Groenland

3640
max. hoogte
1000 km
pistes

In Groenland vind je uiteraard geen geprepareerde pistes, maar zul je toch enkele van 's werelds mooiste afdalingen ontdekken. Urenlange tochten naar beneden zullen ruimschoots beloond worden met adembenemende afdalingen met weergaloze zichten.

Aan het laden...

Praktische informatie

Je materiaal kan je voordelig via ons huren!

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

geen +0,00 €