Les 3 Vallées · 607 km pistes; 2-20 pers
Val Thorens - Belgian Week
 
Sold out

Val Thorens wordt niet voor niets reeds enkele jaren op rij uitgeroepen tot beste skistation ter wereld. Je vindt er werkelijk alles. Van de langste en meest uitdagende pistes uit de Alpen tot een gigantisch bruisend uitgaansleven.  Met een recordaantal bars en discotheken is het ook de perfecte uitvalsbasis voor de Belgian Week. Een week waarin ook ontzettend veel Belgische artiesten komen optreden. Je hebt de keuze om het Belgian Week ticket bij je reservatie toe te voegen. 

De accommodatie

De residenties liggen in het centrum van Val Thorens met directe toegang tot de pistes. Elk appartement is comfortabel ingericht met een volledig uitgeruste keuken. Elke residentie heeft haar eigen balkonnetje. Er zijn zowel appartementen voor 4, als voor 5 personen. De appartementen zijn tussen de 25 en de 30m² groot en hebben telkens één of meerdere slaapkamers met aparte badkamer. 

Het dorp

Val Thorens ligt op 2300 meter hoogte en is daarmee het hoogste skidorp van Europa. Het dorp maakt deel uit van het gigantische skigebied Les Trois Vallées. Doorheen de jaren bouwden ze er al een ongelofelijk reputatie op met après-ski. Want slechts weinig Franse skioorden bruisen zo hard als Val Thorens! Naast een breed scala aan sfeervolle bars, vind je er ook tal van restaurants en leuke winkeltjes. Ook een van de meest beroemde discotheken uit de Alpen bevindt zich in de buurt. Een absolute must voor muziekliefhebbers is La Folie Douce. Daar houden skiërs, voor het afsluiten van de pistes, nog een laatste keer halt alvorens af te dalen naar het dorp.

Belgian Week

Tijdens de lesvrije week zullen er ook heel wat Belgische artiesten meegaan naar Val Thorens die zowel op als naast de piste optredens zullen geven. Maxim Lany, Yves V, Nick Bril en Maori zullen alvast te vinden zijn in de 360 bar en de Malaysia. Met een pas voor Belgian Week (+45€) heb je een week lang gratis toegang tot de optredens in de 360 en de Malaysia. Je kunt dit aanduiden bij je inschrijving. 

Makkelijk: de skibus!

We bieden de mogelijkheid om met de bus uit België naar Val Thorens te gaan (€95 p.p. extra). Je wordt op vrijdagavond opgepikt door onze skibus in Gent, Antwerpen of Leuven en komt de volgende dag (zaterdag) tegen de middag aan in het skidorp.


Bij aankomst krijg je de nodige informatie, kan je je bagage veilig stockeren, het dorp al even verkennen, je skimateriaal oppikken (indien je dit wenst te huren) en omstreeks 16/17h inchecken aan de receptie. De bus keert terug op zaterdagavond en is op zondagochtend terug in het land.


De exacte vertrekuren en locaties worden 2 weken voor vertrek meegedeeld per mail.

De locatie

  • Direct aan skipiste
  • Supermarkt in het complex
  • 5 minuten wandelen naar het centrum

Les 3 Vallées

3200
max. hoogte
335
skipistes
607 km
pistes
169
skiliften

Als allergrootste skigebied ter wereld imponeert Les Trois Vallées met indrukwekkende cijfers. De pistes in dit gebied liggen verspreid over tien afzonderlijke dorpen, die je elk charmeren met hun eigenheid. Het omvangrijke gebied strekt zich uit over drie valleien en is daarmee ideaal voor onverzadigbare kilometervreters! Je kan kiezen uit afdalingen in de ruige vallei van Val Thorens-Les Menuires, het aantrekkelijke Méribel en de authentieke vallei van La Tania en Courchevel.

Aan het laden...

Praktische informatie

Skimateriaal huren

Via wintersport.com kun je steeds je skimateriaal huren bij een skiverhuurder vlakbij je residentie. De prijzen zijn steeds minstens 20% goedkoper dan de publieksprijzen.

Ski pack - Economy, incl. boots +79,00 €
Ski pack - Discovery, incl. boots +99,00 €
Ski pack - Sensation, incl. boots +119,00 €
Ski pack - Excellence, incl. boots +149,00 €
Snowboard pack - Discovery, incl. boots +89,00 €
Snowboard pack - Sensation, incl. boots +109,00 €
Enkel ski's - Economy, zonder boots +59,00 €
Enkel ski's - Discovery, zonder boots +79,00 €
Enkel ski's - Sensation, zonder boots +99,00 €
Enkel ski's - Excellence, zonder boots +129,00 €
Enkel snowboard - Discovery, zonder boots +69,00 €
Enkel snowboard - Sensation, zonder boots +89,00 €
Geen materiaal +0,00 €
Skipas

Wanneer je deze reis boekt is volgende skipas inbegrepen: Val Thorens/Orelle (6 dagen). De normale prijs die je betaalt aan het loket voor deze skipas is 262,00 €. Je kan desgewenst bij boeking deze skipas nog uitbreiden mits kleine toeslag. Een 8-daagse skipas is geldig van zaterdag t.e.m. zaterdag, een 7-daagse van zondag t.e.m. zaterdag en een 6-daagse van zondag t.e.m. vrijdag. Voor short ski's vind je de exacte periode tussen haakjes terug.

Val Thorens/Orelle (6 dagen), 150 km piste inbegrepen
Val Thorens/Orelle (7 dagen), 150 km piste +36 €
Val Thorens/Orelle (8 dagen), 150 km piste +73 €
3 Vallées (6 dagen), 600 km piste +47 €
3 Vallées (7 dagen), 600 km piste +93 €
3 Vallées (8 dagen), 600 km piste +138 €
Waarborg

Een waarborg van 100 euro per persoon dient betaald te worden bij aankomst aan de receptie (enkel mogelijk met kredietkaart). U ontvangt uw gehele borg terug bij het uitchecken, mits er geen schade is toegebracht aan de accommodatie.

Linnen en handdoeken

Bedlinnen zijn inbegrepen in de reservatie. Handdoeken niet.

Toeristentaks
  • 1,50 euro per persoon per nacht
  • Ter plekke te betalen
Bus

We bieden de mogelijkheid aan om de bus H/T te nemen vanuit België (voor 95 € pp). Je kan door onze bus opgepikt worden in Gent, Antwerpen of Leuven op vrijdagavond. Het exacte uur van vertrek & precieze opstapplaats wordt je ten laatste 2 weken voor afreis per e-mail & sms gemeld. 

Eens aangekomen kan je de bagage veilig stockeren en enkele uren later inchecken bij de receptie (rond 16/17u). De terugbus is voorzien op zaterdag in de vooravond met geschatte aankomst in België de zondagvoormiddag

Verzekering

We bieden je de mogelijkheid om een voordelige verzekering bij je reis te boeken. We werken samen met Allianz, de grootste reisverzekeraar ter wereld. Je kan kiezen voor een bijstandsverzekering zonder of met annulatieverzekering.


- Voorwaarden reisbijstand: https://travelbase.eu/reisbijstandsverzekering.pdf
- Voorwaarden annulering: https://travelbase.eu/annulatievoorwaarden.pdf 

Festival Ticket

Ticket pour un événement particulier ayant lieu en station 

Foodbox

In de bergen is het altijd een heel stuk duurder dan bij ons om je inkopen te doen. De lokale “foodpacks” zijn helaas qua kwaliteit niet altijd even goed. Daarom stelden we met wintersport.com onze eigen Foodbox samen die je voor €45 kunt krijgen bij aankomst in het skistation. Hiervoor krijg je 6 lekkere maaltijden die met liefde bereid zijn. De precieze maaltijden vind je terug via deze link: 

www.aantafel.be